Onze club wil mensen aantrekken om de snelstgroeiende sport van de wereld te beoefenen en dit op een uiterst gunstig gelegen locatie. Ondertussen is de sport immens populair geworden en schiet de een na de andere padelclub uit de grond. 

Bij ons kan je terecht om te ontspannen, om bij te leren, om te ontmoeten en om te genieten! Kortom the place te be voor jarenlang plezier!

Wij voorzien een leuk aanbod van lessen en activiteiten - Dit zowel voor de volwassen alsook de kleinste padeller! Met de gedeelde ervaringen binnen ons bestuur gaan we samen aan het werk om onder andere een goed onderbouwde jeugdwerking te voorzien die een stevige plaats inneemt in het padellandschap.

Heb je de padelmicrobe ook te pakken? Samen maken we er een plezante dag van - de hiernaast te bezichtigen foto wordt louter illustratief getoond. Alle insinuaties zijn louter toevallig.

Kom gerust eens langs. Onze 2 padelvelden staan ter jullie beschikking! Wij, het bestuur, staan ook altijd als eerste in de lijn om een feestje te organiseren. Met de bijgevoegde foto hiernaast wordt niets bedoeld. Alle insinuaties berusten op louter toeval ;)

paletgin